Snel Huur Wonen
Verhuurmakelaar

Woning verhuren

U zoekt naar een goede huurder voor uw woonruimte?
Verhuur uw woonruimte eenvoudig via Snel Huur Wonen Verhuurmakelaar. Wij zijn al 25 jaar actief in de onroerendgoedbranche. Snel Huur Wonen richt zich op de verhuurmarkt in de regio Leiden en Den Haag. Ons klantenbestand bestaat uit particuliere onroerendgoedbeleggers, vastgoed ondernemingen, institutionele beleggers maar ook particulieren die tijdelijk de woning willen verhuren.
Snel Huur Wonen werkt met een opgeleid team van verhuurspecialisten.

Verhuurders traject

 1. Opname
 2. Om de woning te verhuren via Snel Huur Wonen Verhuurmakelaar maken wij eerst een afspraak voor de opname. Wij nemen de gegevens van uw woning op in ons bestand en zullen hierna de doelgerichte marketingactiviteiten uitvoeren.

   

 3. Marketingactiviteiten
 4. Aan de hand van de wensen en behoeften  van u zal Snel Huur Wonen de woonruimte promoten doormiddel van advertenties, telefonisch contact, online marketing en per email.

   

 5. Match
 6. Op basis van de wensen voor uw huurwoning en de woonwensen van de woningzoekende maken wij de koppeling. Wij beschikken over een zeer ruim bestand van woningzoekende.

   

 7. Bezichtiging
 8. Wanneer de gegevens kloppen zal Snel Huur Wonen met de kandidaat-huurder de woning gaan bezichtigen. Eventueel kunt u daar ook bij aanwezig zijn.

   

 9. Voorstellen kandidaat-huurder
 10. Wij stellen direct de geïnteresseerde kandidaat-huurder voor aan u op basis van de persoonlijke gegevens. U bepaald natuurlijk zelf of u akkoord gaat met de voorgestelde kandidaat huurder.

   

 11. Huurovereenkomst
 12. Snel Huur Wonen verzorgt een huurovereenkomst op basis van de Vereniging Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). De overeenkomst zal met beide partijen besproken worden. Wanneer u bijzondere bepalingen in de huurovereenkomst wenst verwerken wij die erin.

   

 13. Sleuteloverdracht
 14. Wanneer beide partijen de overeenkomst hebben ondertekend zal Snel Huur Wonen de sleuteloverdracht begeleiden en wij verzorgen de inspectie van de woning voor en na de bewoning.

Snel Huur Wonen onderscheidt zich met service, snelheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid en is goedkoop!

Contact | Disclaimer

 
Copyright 2013 © Snel Huur Wonen   |   Webdesign Leiden