Snel Huur Wonen
Verhuurmakelaar

Woning huren

Bent u snel opzoek naar een woonruimte in regio Leiden of Den Haag? Schrijf u gratis in en Snel Huur Wonen brengt u op de hoogte van al het beschikbare woonruimte. Snel Huur Wonen hanteert service, kwaliteit, klantvriendelijkheid snelheid en geen wachtlijsten!

Woningzoekende traject

 1. Inschrijving
 2. Door u in te schrijven bij Snel Huur Wonen kiest u voor een effectieve en efficiënte manier om snel een goede woonruimte in de regio Leiden en Den Haag te vinden. Bij inschrijving laat u enkele persoonlijke gegevens en specifieke woonwensen achter hiermee kan het team contact met u opnemen en nieuw aanbod per email versturen. Inschrijven is mogelijk via de website, telefonisch of natuurlijk bij ons op het kantoor. De gemiddelde tijd is 1 minuut.

   

 3. Actueel aanbod
 4. Nadat u zich heeft ingeschreven bekijkt u het actuele aanbod, wanneer u geïnteresseerd bent neem contact met ons op voor een afspraak om de huurwoning te bezichtigen.

   

 5. Match
 6. Met uw specifieke woonwensen en persoonlijke gegevens zal Snel Huur Wonen in overleg met u gaan zoeken voor de juiste huurwoning.

   

 7. Bezichtiging
 8. Heeft u al een leuke woning gevonden of per email ontvangen? Dan neemt u telefonisch contact op met Snel Huur Wonen en zal een medewerker de bezichtiging inplannen. Bent u geïnteresseerd tijdens de bezichtiging geef dit door aan de aanwezige verhuurmakelaar. De benodigde gegevens zullen doorgegeven worden aan de verhuurder, wanneer deze akkoord gaat dan kan Snel Huur Wonen u feliciteren.

   

 9. Huurovereenkomst
 10. HuurovereenkomstSnel Huur Wonen stelt de huurovereenkomst op met de standaardgegevens, mogelijke bijzondere bepalingen van de verhuurder worden besproken met u en verwerkt in de huurovereenkomst. De huurovereenkomst is gebaseerd op de overeenkomst van de Vereniging Raad Onroerende Zaken (ROZ). Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst bent u akkoord gegaan. Hierna dient u naar Snel Huur Wonen borg en de eerste maand huur te betalen vervolgens wordt dit direct naar de verhuurder overgemaakt.

   

 11. Sleutels
 12. Sleuteloverdracht huurwoningNa de betaling aan Snel Huur Wonen en de ondertekening van de huurovereenkomst ontvangt u de sleutel van uw nieuwe woning. Samen met u lopen wij de nieuwe gehuurde woonruimte door voor een inspectie. De inspectie zal altijd voor en na het bewonen van de woonruimte gepleegd worden. Snel Huur Wonen wenst u veel plezier in uw nieuwe woning!

Snel Huur Wonen onderscheidt zich met service, snelheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid en is goedkoop!

Contact | Disclaimer

 
Copyright 2013 © Snel Huur Wonen   |   Webdesign Leiden